Platform Welzijn Nieuwe Stijl Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Zit jij al op Twitter of LinkedIn?

We doen al heel veel zaken op internet, we winkelen, bankieren, zoeken & boeken vakanties, mailen van hot en naar haar… En toch hoor ik van veel professionals in de Zorg & Welzijn sector als ik hen vraag of zij met hun product of dienst al op internet staan "onze organisatie wil hier niet aan en het is ook zo'n gedoe"!

Gedoe!

Vreemd eigenlijk, als je bedenkt dat het grootste deel van onze potentiele klanten, jong en oud,  zeer actief zijn op internet, Twitter, LinkedIn en Facebook. Zij zoeken daar naar nieuwe producten en diensten, die aansluiten bij hun wensen en vragen en de ontwikkelingen van deze tijd.

Het moet dus anders ....

Met nieuwe ideeën en inzichten ontstaan er nieuwe marktkansen, die voor u renderen wel te verstaan! Waarmee je opvalt bij potentiële klanten en andere belangrijke netwerk contacten. Nieuwe ideeën en inzichten zijn beter en slimmer, niet alleen fijn voor onszelf maar nog beter voor onze klanten. Door vanuit een marketing- en sales perspectief te kijken naar alle producten en diensten in de markt, ontstaat de WOW-factor en krijg je 100% blije klanten. En ja inderdaad, dat is niet alleen een kwestie van andere woorden maar veel meer van een fundamenteel andere wijze van kijken, denken, durven maar vooral ook doen.

Ik nodig je uit om ...

Ik nodig je dus uit om mij op Twitter en LinkedIN te volgen als je geïnteresseerd bent in;

  • Nieuws vanuit Platform Welzijn Nieuwe Stijl
  • Marketingtools in Zorg en Welzijn om in-te-zoomen op Welzijn Nieuwe Stijl
  • De impact van klantgerichtheid en ondernemend werken in Zorg en Welzijn
  • Draagvlak creëren bij medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers