Platform Welzijn Nieuwe Stijl Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Samenwerken vanuit kernwaarden

29-03-2018

Samenwerken vanuit kernwaarden

Een platform die buiten de gebaande paden durft te gaan, die met een onbegrensde nieuwsgierigheid op zoek is naar innovatie in het sociaal domein.

WIJ

Waar een wil is, is een WIJ. Daar geloven wij in binnen het Platform Welzijn Nieuwe Stijl.
De wil om een eigen stem te laten horen, dat horen wij veel bij organisaties en professionals werkzaam in de zorg en welzijn sector. De wil om op een positieve manier een bijdrage te leveren om mee te bouwen aan de samenleving, om Nederland iedere dag weer een stukje beter te maken, zodat iedereen kan mee doen.

Waar een Wil is, is een Weg

Als wij nog meer vanuit onze kernwaarden, onze ‘why’ ons verhaal vertellen, verkopen wij enthousiasme en gevoel. Waarin te horen is wat wij samen met onze organisatie doen, hoe we het doen, waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan. Een verhaal die niet alleen belangrijk is voor jullie klanten of het netwerk daar omheen maar ook voor de nieuwe vrijwillige collega’s. Die graag willen samenwerken en maatschappelijk wat willen betekenen voor een beter stukje Nederland bij hun in de buurt of wijk. Belangrijk voor samenwerkingspartners om ons heen, die zo houvast krijgen in wie wij zijn en waar wij voor staan. Dan roept een verhaal als die van jullie emoties op en biedt herkenning voor de toehoorder en erkenning voor de verteller.

Het Platform Welzijn Nieuwe Stijl wil jullie wederom op donderdag 8 maart a.s. aanwakkeren, stimuleren en enthousiasmeren door mooie voorbeelden uit te praktijk te laten zien die bijdragen om Nederland te veranderen. WIJ gaan met elkaar voor een burger in regie met een eigen wil in Nederland.