Platform Welzijn Nieuwe Stijl Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Platform Welzijn Nieuwe Stijl versus Veranderen

07-02-2017

Veranderen! 

Het is en blijft ‘t enige antwoord op de huidige ontwikkelingen in het sociaal domein.Je werkt samen; met collega’s, met netwerkcontacten en zelfs met klanten. Want 2 kunnen meer dan 1. Het kan niemand zijn ontgaan; de wereld verandert razendsnel.

Klanten stellen andere eisen en oude businessmodellen werken niet meer. Maatschappelijk ondernemers die innoveren en inspelen op deze ‘nieuwe wereld’ onderscheiden zich in de markt. Zij veranderen hun businessmodel met een concrete toegevoegde waarde, passen producten aan en verbeteren daardoor hun toegang tot de markt.
Durf dus te veranderen en durf bewust een andere koers te varen. Focus bij die verandering op co-creatie en samenwerking en krijg nieuwe inzichten, die leiden tot verandering.Hoe?

Samen op zoek naar beter

Nieuwsgierig geworden hoe je vanuit een businessmodel kan verbinden, sparren en ondernemen samen met lokale partners in het sociaal domein, in jouw regio? Samen op zoek naar betere en nieuwe manieren, om de toegevoegde waarde voor de klant daadwerkelijk te verhogen.

​Van 'Alles draait om ons, naar alles draait om de klant'!

Verander mee met handvatten uit de Masterclass van ‘alles draait om ons’ naar ‘alles draait om de klant’ en neem dé belangrijkste lokale partners mee. Tot 7 febuari 2017.