Platform Welzijn Nieuwe Stijl Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

17-11-2016

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op 17 november jl., was er weer een mooi platform. Ruim 60 organisaties waren in Ommeren bijeen om met elkaar kennis te delen, onderling te netwerken, nieuwe contacten te leggen met vakgenoten en wisselden ervaringen uit.

In een wereld waar vrijwel alle producten of diensten vaak meerdere aanbieders kennen, is het belangrijk dat deze zich goed onderscheiden voor een steeds kritischer consument. En dat deden de samenwerkende partijen maar al te graag, zich onderscheiden van de rest.

De projectleider Welzijn & Gastvrijheid van Zorgcentra De Betuwe nam ons mee in de ontwikkelingen van Teams en Huizen van de Buurt. De ANWB nam ons mee on-tour met AutoMaatje en vertelde over de aanvullende vervoersmogelijkheden die in Nederland worden uitgerold met ondersteuning van AdSysCo die digitaal de verbindingen legt en Pro-Feel met het project 'Ondernemen in het sociaal domein met de Participatiewaaier' en de methodiek 'Thuis in gesprek met de Participatiewaaier' in Huizen en Teams van de Buurt en Hulp in je Buurt. Dit sprakkmakende project creëert renderende oplossingen om burgers in de wijk te ondersteunen. Tegelijkertijd kwam ook de online kenniscommunity Deelmee aan de orde waarmee professionals onderling worden verbonden tot directe collega's.

Participeren & kennis delen - WOW-Factor in het nieuwe werken

De conclusie op het platform. Door juist nú‚Äč goed te luisteren naar de markt en in-te-zoomen op de wensen van klanten, kunnen organisaties zich onderscheiden in de markt. Door kennis & inzichten te delen, ontstaan unieke oplossingen die altijd leiden tot verandering waardoor marktkansen ontstaan.