Platform Welzijn Nieuwe Stijl Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

2e Bijeenkomst Platform Welzijn Nieuwe Stijl

26-10-2014

2e Bijeenkomst Platform Welzijn Nieuwe Stijl

Platform Welzijn Nieuwe Stijl

Op donderdag 13 november 2014 wordt er wederom een Platform Welzijn Nieuwe Stijl georganiseerd, het 2e van dit jaar. Een inspirerende ontmoeting met verschillende professionals vanuit de Zorg & Welzijn sector die met elkaar in gesprek gaan over de verschillende ontwikkelingen binnen de Zorg & Welzijn. Het doel van het Platform Welzijn Nieuwe Stijl is onderling netwerken, het uitwisselen van ervaring, kennis en ideeën rondom Welzijn Nieuwe Stijl, met veel ruimte en tijd voorpersoonlijke ervaringen, ideeën en onderlinge discussies.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

PWNS wil verbinden en de samenwerking aangaan met mens en organisatie. Een win-win situatie is dan gecreëerd als het 2e Platform Welzijn Nieuwe Stijl binnen een organisatie kan plaatsvinden die aan de weg timmert en nieuwe manieren van werken ontwikkeld. Zorgcentra De Betuwe vindt het belangrijk dat zij hun aandacht richten op de wereld om hen heen en meebewegen.

Interesse?

Inmiddels hebben 43 professionals vanuit Zorg en Welzijn organisaties uit heel Nederland zich aangemeld en komen naar het 2e Platform Welzijn Nieuwe Stijl in Dodewaard, Gezondheidscentrum Dodewaard, adres Steegakker 11.

Wil je ook komen, meld je dan aan via de website https://platformwelzijnnieuwestijl.nl en vul het aanmeldingsformulier in.

Tot donderdag 13 november 2014?