Platform Welzijn Nieuwe Stijl Sitemap Contact Volg mij op twitter Volg mij op LinkedIn

Klanten altijd centraal, hoe leuk is dat?

Deze visie is stevig verankert bij mij, net als buiten de gebaande paden durven denken, kansen zien samen met een vrijwel onbegrensde nieuwsgierigheid. Vol met ideeën en de drive om deze verder ontwikkelen. Te zien welke mogelijkheden er nog resteren. Door mijn marketing management achtergrond èn het continue zoeken naar innoverende producten, realiseerde ik nieuwe inzichten en legio projecten onder de noemer van Zorg en Welzijn.
Mede door deze vernieuwende visie, out-of-the-box denken en het vooral doen, wordt ik regelmatig benaderd om als spreker en of sparring-partner op te treden in (zorg) organisaties.

Juist nú,  luister naar je klant!

Ik ben sterk van mening dat door juist nú goed te luisteren naar de markt en in-te-zoomen op de wensen van klanten, professionals in Welzijn Nieuwe Stijl, winst kunnen realiseren voor zichzelf en voor hun klanten. Mijn visie is daarvoor is geen rocket-science: door kennis en inzichten te delen, ontstaan er unieke oplossingen die altijd leiden tot verandering waardoor nieuwe markt kansen ontstaan. Het is tijd, dat professionals laten zien dat zij oprechte interesse hebben in hun klanten. Dat zij hun klanten laten participeren en meedenken vanuit een gelijkwaardige relatie. Dat zij zo met plezier kunnen samenwerken en kunnen beschikken over de juiste competenties en expertise, om klantgericht te werken. Vanuit eigen kracht en ondernemerschap en inzetten op eigen regie voor de klant.

Ik houd u en uw collega's graag een spiegel voor, om stil te staan bij het simpele feit dat klanten serieus genomen willen worden. U ook!?